Fotografie tips and tricks, Sony, Sony InFocus, Wildpix Travel, Workshop fotografie

Sony InFocus Wildlife

Bestel "BTS SONY S2AFL1 BIRDS 74 2" foto van RS Photo Art voor kunst aan de muur

Afgelopen maand zijn wij Martin Steenhaut (collega bij Wildpix Travel) en ik enkele dagen voor Sony Nederland en Sony België gevolgd door een camerateam van Badbirds om de nieuwste aflevering van Sony InFocus op te nemen op het gebied van wildlife fotografie. Van compositie tot de meest geschikte instellingen en de gebruikte apparatuur… een aflevering om jouw wildlife foto’s naar een hoger plan te tillen.

Een hele mooie ervaring om door een groot en professioneel team van Badbirds gevolgd te worden in het dagelijkse werk wat ik doe. Een team van 6 personen voor onder andere video, geluid, montage en interviews volgde ons op de voet. Benieuwd naar het resultaat en welke instellingen wij gebruiken om met de Sony Alpha 1 te fotograferen? Kijk dan via de link hieronder op YouTube naar de complete aflevering.

Uiteraard zijn er vele beelden gemaakt achter de schermen welke ik hieronder heb toegevoegd om je een beeld te geven van onze draaidagen.

Mocht je naar aanleiding van deze video het idee hebben dat ik je nog meer kan leren stuur mij dan via het contactformulier op de site een mailtje voor de mogelijkheden van een privé workshop in de natuur of vanuit een fotohut. Ik neem dan contact met je op en we bespreken dan samen jouw wensen en de mogelijkheden om op pad te gaan!

Related Posts