Fotoshoot van uw huisdier

Hoe leuk is het als jouw huisdier voor nu en voor later op een mooie manier op de gevoelige plaat is vastgelegd?

Bij mijn werkzaamheden als natuur en wildfotograaf kom ik al veel in aanraking met dieren en speciaal voor alle dierenvrienden hebben we een all-in huisdieren fotoshoot op locatie ontwikkeld.

In de vertrouwde omgeving van uw huisdier creëren we in een tijdsbestek van 1 à 1,5 uur een mooie fotoshoot. Qua tijdsduur is dit altijd afhankelijk van het huisdier, de locatie en hoe makkelijk hij/zij zich laat fotograferen.

Of het nu gaat om honden, katten, kleine huisdieren, reptielen, vogels of paarden… van vrijwel ieder dier kunnen er mooie foto’s gemaakt worden. Ook de leeftijd maakt niets uit. Een pup heeft natuurlijk iets schattigs, maar ook van de oudere dieren willen we graag een dierbare herinnering.

Wat mag u verwachten?

Het blijven natuurlijk dieren en zowel in het wild als bij huisdieren is het in ons vak één van de belangrijkste geschreven en ongeschreven regels de natuur te respecteren. Dit is één van de redenen dat ik het liefst uw huisdier in zijn/haar eigen omgeving in een ongedwongen sfeer fotografeer.

Met name een parkje, grasveld, het bos of het strand is zeer geschikt, maar zelfs een beetje tuin kan al prachtige beelden opleveren.

Wat is er inbegrepen?

Wanneer u via RS Photo Art een fotoshoot voor uw huisdier boekt is het volgende inbegrepen:

  • fotoshoot van 1 à 1,5 uur voor 1 huisdier (enigszins afhankelijk van het huisdier)
  • nabewerking door mij van de geschikte foto’s
  • minimaal 10 mooie foto’s ontvangt u digitaal in hoge en lage resolutie per mail of via WeTransfer
  • reiskosten voor de eerste 20 km. rondom Ouderkerk aan de Amstel zijn inbegrepen (hierbuiten € 0,30 per km.)

De door u ontvangen foto’s kunnen door u oneindig voor privé doeleinden gebruikt worden, bij publicatie dient u te verwijzen naar RS Photo Art. Tevens kunnen de door ons gemaakte foto’s gebruikt worden voor ons portfolio of op social media.

Wat zijn de kosten?

Het complete pakket voor de huisdieren fotoshoot boekt u nu online voor € 125,00 incl. BTW, eventuele extra dieren à € 50,00 en reiskosten worden achteraf aan u gefactureerd.

Speciaal voor pups en kitten (0- 1 jaar) hebben we ook nog het groeipakket waarbij we het complete pakket na ongeveer 3-6 maanden herhalen. Dit pakket boekt u nu online voor € 200,00 incl. BTW.

Na ontvangst van uw boeking nemen wij contact op om de planning, details en uw wensen te bespreken. Mocht u eerst meer informatie willen ontvangen stuur dan een e-mail naar info@rsphotoart.nl zodat wij contact met u op kunnen nemen.