Fotoshoot van uw huisdier

Leg de onvergetelijke momenten met jouw geliefde huisdier vast op een prachtige manier, voor nu en voor altijd. Als natuurfotograaf met een passie voor dieren, heb ik speciaal voor alle dierenvrienden een all-in huisdierenfotoshoot op locatie ontwikkeld.

Met onze huisdierenshoots brengen we in 1 à 1,5 uur de schoonheid van jouw huisdier tot leven in zijn vertrouwde omgeving. De duur van de shoot hangt af van het dier, de locatie en hoe goed hij of zij zich laat fotograferen.

Of het nu gaat om honden, katten, kleine huisdieren, reptielen, vogels of paarden, wij kunnen prachtige foto’s maken van bijna elk dier. Leeftijd speelt ook geen rol. Een schattige pup heeft zijn eigen charme, maar ook van oudere dieren willen we graag dierbare herinneringen vastleggen.

Onze huisdierenshoots zijn ontworpen om jouw huisdier op zijn best vast te leggen. We creëren een ontspannen en plezierige sfeer, waarin jouw huisdier zich op zijn gemak voelt en zijn ware persoonlijkheid kan tonen. Het resultaat zijn beelden die de unieke band tussen jou en je huisdier weerspiegelen.

Bij ons draait het niet alleen om het maken van prachtige foto’s, maar ook om het creëren van een blijvende herinnering. We begrijpen hoe belangrijk jouw huisdier voor je is en streven ernaar om beelden te creëren die je voor altijd zult koesteren.

Maak nu een afspraak voor een huisdierenfotoshoot op locatie en vereeuwig de bijzondere momenten met jouw trouwe metgezel. Neem contact met ons op via de bestel optie of stuur een e-mail naar info@rsphotoart.nl en laat ons jouw huisdier de ster van de show maken.

Wat is allemaal inbegrepen?

Wanneer u via RS Photo Art een fotoshoot voor uw huisdier boekt is het volgende inbegrepen:

  • fotoshoot van 1 à 1,5 uur voor 1 huisdier (enigszins afhankelijk van het huisdier)
  • nabewerking door mij van de geschikte foto’s
  • minimaal 10 mooie foto’s ontvangt u digitaal in hoge en lage resolutie per mail of via WeTransfer
  • reiskosten voor de eerste 20 km. rondom Ouderkerk aan de Amstel zijn inbegrepen (hierbuiten € 0,30 per km.)

De door u ontvangen foto’s kunnen door u oneindig voor privé doeleinden gebruikt worden, bij publicatie dient u te verwijzen naar RS Photo Art. Tevens kunnen de door ons gemaakte foto’s gebruikt worden voor ons portfolio of op social media.

Wat zijn de kosten?

Het complete pakket voor de huisdieren fotoshoot boekt u nu online voor € 125,00 incl. BTW, eventuele extra dieren à € 50,00 en reiskosten worden achteraf aan u gefactureerd.

Speciaal voor pups en kitten (0- 1 jaar) hebben we ook nog het groeipakket, de puppyshoot, waarbij we het complete pakket na ongeveer 3-6 maanden herhalen. Dit pakket boekt u nu online voor € 200,00 incl. BTW.

Na ontvangst van uw boeking nemen wij contact op om de planning, details en uw wensen te bespreken. Mocht u eerst meer informatie willen ontvangen stuur dan een e-mail naar info@rsphotoart.nl zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Als natuurliefhebber en fotograaf hecht ik groot belang aan het respecteren van de natuur, zowel in het wild als bij huisdieren. Het is een fundamentele regel in ons vak, zowel geschreven als ongeschreven. Daarom geef ik er de voorkeur aan om uw huisdier in zijn/haar eigen omgeving te fotograferen, in een ontspannen en ongedwongen sfeer.

Er zijn tal van prachtige locaties die zich uitstekend lenen voor een huisdierenfotoshoot. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervol park, een weelderig grasveld, een betoverend bos of een uitgestrekt strand. Zelfs een kleine tuin kan al schitterende beelden opleveren.

Door uw huisdier in zijn/haar vertrouwde omgeving vast te leggen, creëren we een natuurlijke en authentieke sfeer. Dit zorgt ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt en zijn ware persoonlijkheid kan laten zien. Het resultaat zijn foto’s die een waarachtige weergave zijn van de unieke eigenschappen en charme van uw geliefde huisdier.

Bovendien bieden deze buitenlocaties een overvloed aan prachtige achtergronden en natuurlijke elementen die de foto’s nog meer tot leven brengen. Of het nu gaat om het zachte licht dat door de bomen filtert, de speelse sprongen in het gras of de betoverende zonsondergangen aan het strand, elke omgeving voegt een eigen magie toe aan de beelden.

Als fotograaf zorg ik ervoor dat ik respectvol omga met de omgeving en de dieren die erin leven. Ik werk met zorg en aandacht om ervoor te zorgen dat er geen schade wordt toegebracht aan de natuurlijke habitats en dat we ons gedragen als gasten in hun leefgebied.

Kies daarom voor een huisdierenfotoshoot op locatie, waarbij we de schoonheid van de natuur omarmen en uw huisdier in zijn/haar volle glorie vastleggen. Samen kunnen we tijdloze beelden creëren die uw huisdier en de natuur eromheen eren.