ALGEMENE EN BESTELINFORMATIE

Jazeker, afhankelijk van de vraag wordt er op verzoek in opdracht iets speciaals gecreëerd. Dit varieert van bepaalde fotografie opdrachten voor bedrijven (portretfoto’s, actiefoto’s van werkzaamheden en bedrijfspanden) tot het fotograferen van uw huisdieren.

Heeft u speciale wensen? Stuur uw aanvraag naar info@rsphotoart.nl en we bespreken samen de mogelijkheden.

Voor orders onder de € 50,oo incl. BTW berekenen wij € 4,95 incl. BTW door aan verzendkosten.

Orders boven de € 50,00 incl. BTW worden te allen tijde franco in de Benelux afgeleverd.

Afhankelijk van de voorraadstatus van een bepaald werk kan uw bestelling direct of met een productietijd van ongeveer 10 dagen geleverd worden.

Mocht er spoed zijn bij een bepaalde bestelling kan u dit altijd aangeven zodat we kunnen kijken of we dit voorrang kunnen geven.

Afhankelijk van de grote van het bestelde werk wordt er voor een expediteur gekozen om te garanderen dat uw bestelling verzorgd en ongeschonden wordt afgeleverd.

Fine Art Print:

Foto wordt afgedrukt op 310 grams Hahnemühle Photo Rag helder wit papier, een glad materiaalsoort van 100% katoen. De afdruk is standaard geleverd met een witrand om de foto welke niet alleen esthetisch is, maar ook het eventueel inlijsten vergemakkelijkt.

Poster / Foto:

Foto wordt op poster of foto formaat afgedrukt op 220 grams Fuji chrystal archive DPII mat papier.

Acryl / Plexiglas:

De echte fotoafdruk op Fujicolor Crystal Archive DPII papier (220 grams) wordt verlijmd achter een 3 mm. dikke plexiglas plaat en geplakt op een 3 mm. dikke dibond plaat. Geleverd inclusief ophangsysteem

Dibond:

De echte fotoafdruk op Fujicolor Crystal Archive DPII papier (220 grams) wordt gelamineerd en geplakt op een 3 mm. dikke dibond plaat. Geleverd inclusief ophangsysteem.

Plexiglas / Museumglas / Ultra HD:

De echte fotoafdruk op Fujicolor Crystal Archive Maxima ultra glans papier (220 grams) wordt verlijmd achter een 3 mm. dikke Tru Vue TruKife plexiglas plaat en geplakt op een 3 mm. dikke dibond plaat. Het gekozen materiaal is 99% UV werend, zonder spiegeling en antistatisch dus minder stof. Geleverd inclusief ophangsysteem

U ontvangt zowel een orderbevestiging als een factuur digitaal op het door u opgegeven mailadres.

In overleg is er vaak heel veel mogelijk. Stuur uw wensen naar info@rsphotoart.nl en we gaan graag met u de mogelijkheden bespreken.

Ja hiervoor zijn verschillende mogelijkheden bespreekbaar.

Bij grotere aantallen of het alleenrecht op een bepaald kunstwerk of afbeelding verzoek ik u vriendelijk contact op te nemen via info@rsphotoart.nl zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Indien u één of meerdere foto’s zou willen gebruiken voor enige media bestaat deze mogelijkheid onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring van RS Photo Art en kan u zich wenden tot info@rsphotoart.nl

Een limited edition wordt slechts in een kleine oplage beschikbaar gemaakt, dit varieert van 10 tot 50 stuks in een bepaalde maatvoering. Deze werken worden genummerd en gesigneerd geleverd en het origineel blijft bij de fotograaf.

BETAALINFORMATIE

Wanneer u betaald via Sisow op de site wordt uw betaling direct verwerkt. Bij speciale opdrachten of maatwerk ontvangt u een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen.

Allereerst uiteraard onze excuses, dit is zeer vervelend maar ook wij zijn afhankelijk van de zorgvuldigheid van transportdiensten.

Stuur direct na ontvangst van het beschadigde werk een mail naar info@rsphotoart.nl voorzien van een beschrijving van de schade en één of meerdere foto’s zodat wij dit weer kunnen verhalen op de transporteur.

Ondertussen gaan wij ervoor zorgen dat u een nieuw exemplaar gaat ontvangen.

De kunstwerken zijn op maat gemaakt en kunnen daardoor niet geretourneerd of teruggenomen worden. Als u uw order zou willen wijzigen stuur dan zo snel mogelijk na bestelling een mail naar info@rsphotoart.nl