Breng de gracieuze allure van giraffen tot leven in uw leefruimte met onze prachtige collectie giraffefoto’s op verschillende materialen zoals acryl, fine art, dibond en posters.

Op zoek naar een unieke toevoeging aan uw muur? Verken onze selectie van majestueuze giraffen en creëer uw eigen meesterwerk. Kies de afbeelding die het meest tot uw verbeelding spreekt, selecteer het materiaal dat het beste past bij uw decoratieve stijl, en bepaal ten slotte de ideale grootte voor uw ruimte. Laat de gratie en schoonheid van deze iconische dieren uw interieur verrijken en een vleugje wilde natuur toevoegen aan uw leefomgeving. Of u nu kiest voor een close-up van de elegante nekken of een panorama van de uitgestrekte savanne, onze collectie giraffefoto’s zal zeker een gespreksonderwerp vormen en een verfijnde sfeer creëren in elke kamer van uw huis.

Toont alle 3 resultaten

Just giraffes

25,00943,50 incl. BTW

Giraffes hangout

329,001.409,00 incl. BTW

Giraffen behoren tot de dierenwereld die de verbeelding prikkelt met hun elegante lange nekken en gevlekte vacht. Deze gracieuze wezens zijn de langste landdieren ter wereld, met nekken die soms wel tot 2 meter lang kunnen zijn. Hun vacht, bedekt met donkere vlekken op een lichtere achtergrond, dient niet alleen als camouflage, maar ook als uniek kenmerk voor elk individu. Giraffen staan bekend om hun vreedzame aard, maar kunnen zichzelf verdedigen door hun lange poten en krachtige trappen. Hun dieet bestaat voornamelijk uit bladeren, die ze met behulp van hun lange tong en behendige lippen van bomen kunnen plukken. In de Afrikaanse savannes, waar ze voornamelijk voorkomen, spelen giraffen een essentiële rol in het ecosysteem als grazers en verspreiders van zaden. Hun unieke anatomie, gecombineerd met hun kalme en majestueuze aanwezigheid, maakt giraffen tot een van de meest fascinerende wezens op aarde.

Giraffen op Fine Art Print:

Schoonheid in Detail Laat je foto's stralen op 310 grams Hahnemühle Photo Rag helderwit papier met een gladde textuur van 100% katoen. Standaard geleverd met een witte rand voor zowel esthetiek als het gemak van inlijsten.

Giraffen afgedrukt op Poster:

Indrukwekkend Formaat, Grote Impact Kies voor 220 grams Fuji chrystal archive DPII mat papier voor levendige beelden op posterformaat. Geef je foto's de aandacht die ze verdienen met onze hoogwaardige posters.

De majestueuze giraffen op Acryl / Plexiglas:

Hedendaagse Schoonheid Ga voor moderne elegantie met een echte fotoafdruk op Fujicolor Crystal Archive DPII papier (220 grams), verlijmd achter een 3 mm dikke plexiglas plaat en bevestigd op een 3 mm dikke dibond plaat. Inclusief handig ophangsysteem voor directe presentatie.

Foto's van giraffen op Dibond:

Betaalbaar, Duurzaam en Stijlvol Ontdek de duurzaamheid van onze echte fotoafdruk op Fujicolor Crystal Archive DPII papier (220 grams), gelamineerd en bevestigd op een 3 mm dikke dibond plaat. Compleet met ophangsysteem voor moeiteloze bevestiging.

Exclusieve giraffen op Museumglas / Ultra HD:

Optimaal Genieten Kies voor topkwaliteit met een echte fotoafdruk op Fujicolor Crystal Archive Maxima ultra glans papier (220 grams), verlijmd achter een 3 mm dikke Tru Vue TruLife plexiglas plaat en bevestigd op een 3 mm dikke dibond plaat. Geniet van 99% UV-wering, zonder spiegeling en antistatisch voor minder stof. Inclusief ophangsysteem voor directe tentoonstelling.

Museumkwaliteit:

Unieke Meesterwerken Elke afdruk op museumkwaliteit wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is genummerd. Beperkt tot slechts 10 afdrukken wereldwijd, brengen deze unieke stukken een exclusieve flair aan jouw collectie.